воскресенье, 8 января 2017 г.

Інноваційний освітньо-громадянський проект для шкільної молоді у сфері ІТ та енергоефективності

Українська організація «Вчителі за демократію і партнерство» має намір найближчим часом виконувати в Україні інноваційний освітньо-громадянський проект для шкільної молоді у сфері ІТ та енергоефективності, що сприятиме реалізації концепції “Нова школа”.
Для участі у розробці проектної пропозиції шукає у команду учителів фізики та інформатики або ж людей, що мають досвід викладання цих дисциплін.
Вимоги до кандидатів:
  • досвід інтерактивного і творчого навчання фізики та ІТ,
  • цікаві ідеї щодо змін у програмі та викладанні,
  • вміння мотивувати учнів до творчої роботи,
  • перевагою буде володіння англійською мовою на рівні, достатньому для розуміння англомовних членів команди.
Чим займатимемося на підготовчому етапі проекту? 
  • розробкою ідей, завдань й очікуваних результатів проекту,
  • дослідженням можливостей перегляду шкільної програми з фізики та інформатики з метою включення у неї сучасних прикладних знань у сфері ІТ та енергоефективності, 
  • моніторингом інших освітніх проектів у сфері ІТ, щоб уникнути дублювання зі схожими ініціативами, що вже діють в Україні.
Зайнятість у проекті розпочнеться з початку січня і триватиме близько 6 тижнів. Передбачатиме 2-3 очні зустрічі з командою у Києві, а також віддалену роботу в режимі онлайн-нарад у скайпі.
На цьому етапі робота членів команди здійснюватиметься на волонтерських засадах (лише на цьому). Проте це дасть вам можливість отримати цікавий і дуже корисний досвід у розробці проекту, а також у подальшому залишитися у команді після отримання фінансування проекту під час кількох років його реалізації.
Якщо ви хочете стати частиною нашої команди, до 11 січня включно надішліть резюме українською мовою на teachersdp@gmail.com з темою «ІТ-проект: резюме», а також дайте короткі відповіді на запитання за вказаним посиланням https://goo.gl/z6Ybqs.

Контактний номер телефону: 095 534 09 81, Олена