воскресенье, 27 ноября 2016 г.

Курси вчителів фізики та астрономії

     На базі КЗ "ЗОІППО" ЗОР з 14 по 25 листопада 2016 року проходили курси за фахом "Вчителі фізики та астрономії загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Слухачі курсів під час курсів зустрілися з автором підручників 8 і 9 класів Видавничого дому "Освіта" В.Г. Сердюченко. Під час зустрічі були обговорені вимоги до сучасного шкільного підручника. 
  • Педагогічна практика проходила на базі КЗ "Запорізький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою "Захисник" ЗОР. Вчитель фізики Кравець Т.І., вчитель вищої категорії, учитель-методист, провела урок в 10 класі "Штучні спутники Землі. Розвиток космонавтики" та провела майстер-клас "Пекельна кухня вчителя".
  • Вчитель КЗ "Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів "Січовий колегіум" ЗОР  Доренська Н.А. (спеціаліст вищої категорії, старший учитель) познайомила слухачів з особливостями використання цифрової лабораторії "Ейнштейн" на уроках фізики, а учитель інформатики Сопін І.М. з елементами робототехніки в позакласній роботі.
  • На конференції "Моє педагогічне кредо" слухачі розглянули актуальні питання викладання фізики та астрономії в сучасній школі.
  • Заняття проходили в діловій, доброзичливій атмосфері.